
Ісидор Джастін Северин Тейлор народився в Брюсселі 5 серпня 1789 і помер в Парижі 6 вересня 1879 – драматург, людина мистецтва і французький філантроп.
Він багато подорожував по Європі і особливо по Франції. У 1818 році він написав разом із Карлом Нодье ряд томів про різні французькі регіони. У 1820 році він написав і переклав багато п’єс. У 1821 році він був одним із засновників театру-панорами. У 1838 році він був призначений генеральним інспектором образотворчих мистецтв.
Фонд Тейлора працює для художників, скульпторів, архітекторів, письменників і дизайнерів заснований в грудні 1844. Він спрямований на розвиток знань мистецтва через взаємодопомогу серед художників. Фонд розвивається поступово, за допомогою основних донорів.
Корпоративний благодійний фонд – Фонд Луї Бондюель
Сфери впливу – Франція, Італія, Бельгія, Нідерланди, Канада
Засновник – SAS і Бондюель International SAS
Президент – Крістоф Бондюель
Гасло – Здоров’я з овочами
Веб-сайт – www.fondation-louisbonduelle.org
Заснований в 2004 році Луї Бондюелем корпоративний фонд. Він діє на міжнародному рівні, щоб розвивати раціон багатий на овочі.
Фонд бере на себе зобов’язання інформувати людей про користь овочів, підтримувати наукові дослідження.
Луї Бондюель створив фонд через проблеми громадської охорони здоров’я, пов’язані з поганим харчуванням, ожирінням, що продовжує зростати із загрозливою швидкістю, забезпечуючи при цьому доступні ціни протягом усього року. Луї вирішив підвищити мотивацію в споживанні овочів Bonduelle і тому створив свій корпоративний фонд.
Фонд управляється Радою директорів, складається з семи членів, які виконують свої обов’язки безкоштовно.
Луї Бондюель Фонд заохочує наукові дослідження (медичні, харчові, соціологічні і агрономічні), щоб краще зрозуміти взаємодію між харчовою поведінкою, овочами і здоров’ям. Дві нагороди досліджень представлені: Луї Бондюель для молодих вчених і Фонд Луї Бондюель для боротьби з дитячим ожирінням. Фонд Луї Бондюель є співзасновником Фонду серця і артерій який спрямований на боротьбу із серцево-судинними захворюваннями.
Щороку Фонд організовує день конференцій з науковою темою: «Овочі і харчування.
За матеріалами Вікіпедії